Mer information

Disc vägglampa, från Globen Lighting, är en stilren vägglampa i svart metall med detalj i borstad mässing. Denna vägglampa levereras komplett till dig med väggfäste och svart textilkabel med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. 

Placera din Disc vägglampa sidan om sängen eller intill favoritfåtöljen och då en snygg och funktionell lampa där du behöver lite extra ljus! 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en av våra dekorativa ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd22 cm
Höjd30 cm
Djup25 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd3,5 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.