Aslak Takspotlight 3L Svart Större

Aslak Takspotlight 3L Svart

21-325

Ny

579 kr

inkl moms

Leverans inom 7-10 dagar

Mer information

Aslak Takspotlight 3L Svart

Aslak takspotlight, från välkända Nordlux, är en stilren takspotlight med tre lampor i modern design. Gjord i svartlackerad metall med detaljer i blank krom passar den i de flesta hem. De riktbara lamphuvudena gör att du enkelt kan justera ljusets riktning efter eget önskemål.

Ljuskällor säljes separat, till denna taklampa behöver du tre stycken. Komplettera med några av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd56,5 cm
Höjd20 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)3xMax 35W
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningFast Installation
DubbelisoleradJa

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.