Taklampan Mesh, från välkända By Rydéns, är en sofistikerad taklampa i metall med en härlig satinfinish (matt silver). Mesh gör sig lika vackert över matbordet som över soffbordet och blir en riktigt elegant inredningsdetalj i ditt hem! 

Denna taklampa har dubbla skärmar i metall med vackert hålmönster som gör att lampan avger en fantastisk ljusbild. Du hänger taklampan direkt på takkrok och den 1,2 meter långa sladden samt kedjan justeras enkelt så att lampan kan hängas på önskad höjd. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Diameter (cm)
48 cm
Höjd (cm)
32 cm
Sladdlängd (m)
1,2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Garanti
5 år
Produktfärg
Satin
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27