Timjan Taklampa Svart Större

Timjan Taklampa Svart

23-499

Ny

2 099 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Härliga Timjan taklampa, från Aneta belysning, är en stilfull taklampa med stomme i svartlackerad metall med plats för två synliga ljuskällor med skärm av nät för en lite mer industriell look och fyra glaskoppar för värmeljus. En stilren taklampa som gör sig utmärkt över middagsbordet! 

Ljuskällor säljes separat, till denna lampa behöver du två stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till"

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)78 cm
Höjd (cm)31 cm
Djup (cm)20 cm
Specialmått (cm)20 cm (skärm)
Sladdlängd (m)1 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.