Khom Loy Exclusive Takskärm 50cm Större

Khom Loy Exclusive Takskärm 50cm

19-596

Ny

2 395 kr

inkl moms

Leverans vecka 32

Mer information

Vackra serien Khom Loy från svenska varumärket Hallbergs - Lighting of Sweden, är en serie med tre vackra taklampor med metallstomme och härlig, skir textil.

Denna modellen heter Exclusive och finns i två storlekar varav denna är den största. Designen är modern, enkel och tidlös! Med många fina knytband upptill och rikligt med tyg är detta den mest exklusiva modellen i serien.

Textilen släpper genom ett fint ljusflöde och hjälper dig att skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Låt Khom Loy hänga över soffbordet i vardagsrummet eller i sovrumstaket och få en riktig blickfångare i ditt hem! 

Ljuskälla & takupphäng med sladd säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)50 cm
Höjd (cm)150 cm
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgOffwhite
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE27

Hallbergs - Lighting of Sweden

I vårt sortiment från Hallbergs - Lighting of Sweden hittar du exklusiva lampskärmar, lampfötter, bordslampor och taklampor. Detta anrika familjeföretag började sin resa med Ture Hallberg när han tillverkade den första lampskärmen i sitt kök i Rydboholm 1945. Under de första 14 åren av vad som då var Partifirman Ture Hallberg, tillverkades alla skärmar helt av hemarbetare. Efterfrågan på skärmar var stor och år 1960 flyttades tillverkningen till större lokaler under de närmsta fyra åren växte firman Ture Hallberg till fabriksstorlek med stor kapacitet och 1964 omsatte företaget 1,4 miljoner.  Hallbergs - Lighting of Sweden ligger idag fortfarande kvar i Viskafors och varje dag produceras det här mängder av moderiktiga och välgjorda lampskärmar i hög kvalitet. Sortimentet har även utökats till taklampor, bordslampor och golvlampor och idag drivs företaget av Tures barn Majlis & Sören.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.