Solcellslampa Wally Med Rörelsesensor LED Större

Wally Solcellsdriven Vägglampa Med Rörelsesensor

18-486

Ny

199 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Wally är en snygg och funktionell solcellslampa i rostfritt stål, med rörelsesensor. Wally är en solcellsdriven vägglampa med rörelsesensor som avger ett varmvitt, indirekt ljussken med en ljusspridning som främst är riktat nedåt marken. Denna ljusspridning gör att du får ett bländfritt ljus och en snygg ljuseffekt mot underlaget som vägglampan är placerad på, exempelvis husfasad eller staket.

Rörelsesensorn är placerad på framsidan av solcellslampan och känner av rörelser inom 4 meters avstånd. Denna solcellslampa avger ett svagt ljussken på 2 lumen konstant under mörker. När lampan känner av en rörelse tänds den upp till en kraftfull ljusstyrka på 50 lumen och lyser i 45 sekunder från det att den känt av sista rörelsen, för att sen återgå till det svagare ljusskenet på 2 lumen igen. Som alla solcellslampor lyser den enbart under mörker och reagerar alltså inte på rörelser eller lyser under dagtid. 

Det medföljande batteriet laddas upp av solens ljus genom solcellen på ovansidan av lampan. Det är viktigt att solcellslampan är placerad på ett solrikt ställe och får gott om direkt solljus för att batterierna ska kunna laddas upp. När batterierna är helt fulladdade har solcellslampan en batteritid på ca 6 timmar.

Wally solcellslampa är inte bara snygg och enkel att montera, den har även inbyggda ljuskällor i LED med låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. Den perfekta vägglampan på ställe där du inte har tillgång till ström eller helt enkelt inte vill dra förlängningskablar samtidigt som du sparar både pengar och på miljön!  

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 36 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)7,6 cm
Höjd (cm)17 cm
Djup (cm)4,8 cm
Effekt (Watt)0,04W
Ljusflöde (Lumen)50 lm
Spänning (Volt)3,2V DC
MonteringSkruvas upp
StrömbrytareBrytare på lampa
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgRostfritt Stål
FärgkategoriSilver
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
FärgtemperaturVarmvit
Livslängd20000 h
BatteritypAA
SensorRörelsesensor

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.