Ponder Pollare 65cm Större

Ponder Pollare 65cm

18-083

Ny

1 195 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

En stilren och tidlös pollare som lyser härligt i mörkret.

Pollaren är i en svart färg och skärmarna är av satinerat glas. Förborrade hål är gjorda i bottenplattan för att enkelt montering. Monteringsskruvar medföljer ej.

Alla kablar för installation kommer ut i botten och beroende på hur och var man ska placera pollaren kan man komma att behöva komplettera med något form av skyddsrör just för vatten och annan fukt. Kontakta gärna en elektriker för trygg och säker installation.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)11 cm
Höjd (cm)65 cm
Djup (cm)11 cm
Effekt (Watt)Max 18W
Spänning (Volt)230V AC
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Rendl

Rendl Light Studio erbjuder effektfull och unik belysning i modern, stilren design av högkvalitativa material. Rendl Light Studio har produkter passar såväl offentlig miljö så som hotell och restauranger som hemma hos dig! I vårt sortiment från Rendl hittar du ett stort utbud av taklampor, vägglampor och bordslampor både för inom- och utomhusbruk. Är du på jakt efter en lampa som är modern och stilren så kommer du garanterat hitta den i vårt sortiment från Rendl! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.