Paul Plastljus Flimmrande LED Med Timer Och Sensor 12,5cm Större

Paul blockljus LED utomhusbruk timer/sensor 12,5cm

16-607

Ny

119 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Paul blockljus LED utomhusbruk timer/sensor 12,5cm

Beskrivning

Fint batteridrivet blockljus i LED som passar utmärkt i lyktor och dekorationer utomhus.  Paul är väldigt verklighetstroget och avger ett mysigt ljussken tack vare sin fina låga som skiftar i ljusstyrka för att ge ett flickrande intryck. Garanterad mysfaktor! 

Detta blockljus är väldigt praktiskt då det både har inbyggd skymmningssensor och timer. Välj mellan att ljuset ska tändas per automatik när mörkret faller eller använd timerfunktionen vilket innebär att du tänder ljusen en gång, sen lyser det i 8 h och tänds igen nästa dag på samma tidpunkt. Önskar du inte använda dig av sensor- eller timerfunktionen så finns även en vanlig på- och avknapp.

Ljuset drivs med 2 st C-batterier, detta säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan. Uppskattad batteritid är ca 500 timmar.

Specifikationer

Diameter10 cm
Höjd12,5 cm
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Effekt (Watt)0.025W
TimerJa
Batteritid1000h
SensorSkymningssensor
BatteritypC

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.