Kampanj! Multi Vägglampa USB Vit Större

Multi Vägglampa USB Vit

18-270

Ny

796 kr

inkl moms

995 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Multi Vägglampa USB Vit

Beskrivning

Om du vill ha något mer än bara en vägglampa så är snygga multi definitivt något för dig!

Hyllan är gjord av vitfärgad metall och har inbyggd dimmer/strömbrytare och USB-uttag för laddning av exempelvis smartphones. Vägglampan har 2 meter textilkabel med väggkontakt. 

Nu är modellen av denna snygga vägglampa uppdaterad vilket innebär att lampan är flyttbar, du kan alltså välja om du vill ha ljuskällan till höger eller till vänster. Det medföljer ett täcklock för att täcka över det hål som inte används!

Köp till någon av våra snygga dimbara ljuskällor i LED med synliga trådar för att få en komplett vägglampa, se under "Köp Till".

 

Specifikationer

Bredd500mm
Höjd135mm
Djup175mm
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)60W Max
Sladdlängd2m
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareDimmer på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.