Kampanj! Strömsholm Kristallplafond Antik 36cm 3E14 Större

Strömsholm Kristallplafond Antik 36cm 3xE14

21-350

Ny

2 236 kr

inkl moms

2 795 kr

-20%

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Strömsholm Kristallplafond Antik 36cm 3xE14

Strömsholm från Markslöjd är en klassisk kristallplafond. Tillverkad i metall med maskinskurna prismor. Plafonden har 3st E14 socklar för max 3x40W ljuskällor. Den har ett enkelt krokupphäng och kristallerna sitter monterade direkt vid leverans.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter36 cm
Höjd23 cm
MonteringPå takkrok
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)3xMax 40W
ProduktfärgAntik
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Kristall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.