Allington Kristallkrona 8L Större

Allington Kristallkrona 8L

16-997

Ny

10 595 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Allington Kristallkrona 8L

Beskrivning

Vacker och lyxig kristallkrona, från Aneta Belysning, som sprider ett härligt ljus i rummet! Denna skönhet drar alla blickar till sig med sina vackra K9 kristaller som hänger runt kronan på ett underbart sätt.

Kristallkronan är i antiksilver med vackra detaljer och har en beige textilstrumpa över kedjan som ger den en ännu mer stilfull look.

Ljuskällor säljes separat, till denna lampa behöver du åtta stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till"

Specifikationer

Diameter70cm
Höjd66cm
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
Effekt (Watt)8xMax 40W
Sladdlängd1,74 m
ProduktfärgAntik Silver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/K9 Kristall
SockelE14
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation
Färg på sladdTransparent

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.