Stolplykta Idefjord x3, Svart Större

Idefjord Komplett Stolplykta 3L, Svart

10-353

Ny

1 795 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Idefjord Komplett Stolplykta 3L, Svart

Beskrivning

Idefjords stolplyktor från Malmbergs är några riktiga klassiker i bra kvalitet och prisklass. Denna stolplykta har en stomme av gjuten aluminium och 3 fina lyktor i klarglas. 

Stolpen är en teleskopstolpe som kan gå från 1,9 m meter till en maxhöjd på 2,50 meter. Markfäste för ingjutning medföljer. 

Anslutning
Direkt till plint 3x2,5 mm².

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning och lång livslängd. Tips! Välj en ljuskälla med inbyggd skymningssensor och låt lampan tändas och släckas per automatik! Se passande ljuskällor under "Köp Till". 

Specifikationer

HöjdMax 2,5 m
MonteringSkruvas upp
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 18W LED
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialAluminium
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
EnergiklassA++-E
AnslutningFast Installation

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 


Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.