Otila Knythisskappa Vit 160x90cm
  • −35%
Otila Knythisskappa Vit 160x90cm

Otila Knythisskappa Vit 160x90cm

rating Inga omdömen
52-203

227 kr 349 kr −35%

(inkl. moms)

Prishistorik
Skickas inom 1-2 vardagar

Liknande produkter

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
160 cm
Höjd (cm)
90 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Material
100% Bomull
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Indien
Knythisskappa i enfärgat bomullstyg med en diskret väveffekt som ger liv åt tyget. Kappan har en kanal i ovankant och en i nederkant, den knyts upp i önskad höjd med hjälp av två knytband som är fastsydda i ovankanten. Utfällt mått är 100cm på bredden och 90 cm på höjden. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 40 grader maskintvätt Klorblekmedel får ej användas Tål strykning med mellanhög temperatur Kan ej torktumlas Kemtvätt (Perkloretylen).

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
160 cm
Höjd (cm)
90 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Material
100% Bomull
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Indien