Zink hjärta&stjärna Grå 6cm
Zink hjärta&stjärna Grå 6cm

Zink Hjärta&Stjärna Grå 6cm

rating Inga omdömen
52-637

19 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Zink artiklar hjärtan och stjärnor mixade i en låda. 40 grader maskintvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas. 

I detta paket ingår både hjärtan och stjärnor men observera att antalet av vardera sort varierar från paket till paket, det är alltså inte jämnt antal av vardera sort i paketen.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Höjd (cm)
6 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Grå
Ursprungsland
Kina