Plug-In Kontaktdimmer Vit Större

Plug-In Kontaktdimmer Vit

20-843

Ny

129 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Plug-In Kontaktdimmer Vit

Funktionell Plug-In dimmer som placeras direkt i vägguttaget och gör att du kan justera ljusstyrkan dina bords- och/eller fönsterlampor efter eget önskemål!

25-280W för LED och Halogen. Till skillnad från Halogen, är ljuskällor i LED inte alltid dimbara så kontrollera att ljuskällan är dimbar om du använder dig av LED. Denna dimmer är testad och fungerar bäst med dimbara ljuskällor från PR HOME.

Observera att alla dimbara LED-lampor inte är kompatibla med alla dimrar, det finns därför ingen garanti att denna dimmer fungerar vid användande av ljuskällor från andra fabrikat. Ljuskällan tar ingen skada av att bli testad, du kan dock uppleva fenomen som ljusflimmer, surrande ljud eller att den inte går att släcka helt. 

Specifikationer

Bredd6 cm
Höjd10 cm
Djup7 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)25-280W
ProduktfärgVit
MaterialPlast
Spänning (Volt)230V AC

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.