Stilrena golvlampan Vanila är designad av danska formgivaren Maria Berntsen, för det välkända varumärket Nordlux. Denna golvlampa är gjord i metall med en vit finish och detaljer i blank krom. 

Placera din Vanila intill sängen eller vid soffhörnan och få en funktionell läslampa, i modern dansk design där du behöver den bäst. Du riktar enkelt lamphuvudet efter eget önskemål. Tänder och släcker gör du bekvämt på strömbrytaren som är placerad ovansidan av lamphuvudet. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Höjd (cm)
129 cm
Specialmått (cm)
Skärm ØxH: 14,5x23 cm
Sladdlängd (m)
2,1 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 40W
Spänning (Volt)
230V AC
Strömbrytare
Brytare på lampa
Energiklass
A++ - D
Kapslingsklass
IP20
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Dimbar
Nej
Sockel
E14
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)