Sway Golvlampa Svart
Sway Golvlampa Svart
Sway Golvlampa Svart
  • Sway Golvlampa Svart
  • Sway Golvlampa Svart

Sway Golvlampa Svart

rating Inga omdömen
24-183

1 849 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Sofistikerade golvlampan Sway är designad av svenska formgivaren Sabina Grubbeson, för välkända varumärket Belid. Som alla lampor från Belids sortiment är även denna skönhet tillverkad med mycket kärlek och av material av högsta kvalitet, i svenska kuststaden Varberg.

Sway golvlampa har en stomme och lamphuvud i mattsvart metall kombinerat med ett stativ och detaljer i blank krom. Lamphuvudets placering justerar du själv då det går att höja och sänka, samt att du kan rikta lamphuvudet efter eget önskemål - allt för att du ska få det optimala läsljuset! Sladden som slingrar sig runt stativet är en modern detalj och på denna är även strömbrytaren placerad, så att du lätt kan komma åt och tända/släcka. 

Golvlampans fot har en diameter på 21 cm och stativets totalhöjd är 1,48 m.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Diameter (cm)
21 cm
Höjd (cm)
148 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart/Krom
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27