Ray Golvlampa Vit/Mässing
  • −20%
Ray Golvlampa Vit/Mässing
Ray Golvlampa Vit/Mässing
  • Ray Golvlampa Vit/Mässing
  • Ray Golvlampa Vit/Mässing

Ray Golvlampa Vit/Mässing

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
21-114

1 919 kr 2 399 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina Ray golvlampa är en av lamporna i serien Ray från välkända, svenska varumärket CARE OF BKRD. Här får du en golvlampa som har design och funktion i ett! 

Lampans arm är justerbar i sidled och lamphuvudet är riktbart så du enkelt kan justera riktningen på ljuset efter eget önskemål. Stommen är gjord av vitlackerad metall med detaljer i mässing slipad finish. Placera Ray golvlampa vid soffan eller favoritfåtöljen och få en läslampa i toppklass! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
64 cm
Höjd (cm)
127 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 5W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit/Mässing
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
GU10

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!