Ray Golvlampa Svart/Nickel Större

Ray Golvlampa Svart/Nickel

21-112

Ny

2 399 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Ray golvlampa är en av lamporna i serien Ray från välkända, svenska varumärket CARE OF BKRD. Här får du en golvlampa som har design och funktion i ett! 

Lampans arm är justerbar i sidled och lamphuvudet är riktbart så du enkelt kan justera riktningen på ljuset efter eget önskemål. Stommen är gjord av svartlackerad metall med detaljer i nickel slipad finish. Placera Ray golvlampa vid soffan eller favoritfåtöljen och få en läslampa i toppklass! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)64 cm
Höjd (cm)127 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 5W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Nickel
FärgkategoriSvart
Färg på sladdSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10

CO Bankeryd

CO Bankeryd är en del av varumärket Pholc som är ett svenskt designmärke, grundat 2015 i Bankeryd, Småland. CO Bankeryd och Pholc använder sig av svenska designers för att behålla det skandinaviska uttrycket och få fram lampor som passar bra in i våra svenska hem. Material som glas och metall, gärna de två kombinerat, men en riktigt elegant finish ser du ofta i en lampa från detta varumärke. Pholc har ambitionen att utveckla lampor för moderna utrymmen, baserat på god design och god kvalitet. Med ambitionen att göra skandinavisk design bedömbar för dem som verkligen uppskattar det. I Pholc / CO Bankeryd's sortiment hittar du mycket exklusiva lampor i originell design med mycket hög kvalitet!

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.