Kampanj! Trådlös LED Dosdimmer S1-B, 230V, 1-200W LED Större

Trådlös LED Dosdimmer S1-B, 230V, 1-200W LED

22-450

Ny

Rabatten slutar om:

339 kr

inkl moms

399 kr

-15%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

S1-B LED Dosdimmer är en universaldimmer som kan styras via återfjädrande tryckknappar samt från fjärrkontroll RT1. En dosdimmer kan synkas med max 10 st fjärrkontroller. Dip-switch för val av framkantsdimmer eller bakkantsdimmer. Fjärrkontroll medföljer ej. Finns under köp till.

  • Klarar en belastning på upp till 200W LED.
  • Passar bakom tryckknapp i standard apparatdosa
  • Nätspänning: 100-240 VAC
  • Radio: 2,4 GHz
  • Räckvidd: Upp till 30m
  • Mått: 52×52×26 mm

Dosdimmern installeras i apparatdosa bakom tryckknapp eller doslock.

Matchning av fjärrkontroll:

Stäng av strömmen, slå på strömmen igen och tryck 3 gånger på on/off på RT1 fjärrkontrollen. Lamporna blinkar 3 gånger för att bekräfta matchningen.

Ta bort matchning av fjärrkontroll:

Stäng av strömmen, slå på strömmen igen och tryck 5 gånger på on/off på RT1 fjärrkontrollen. Lamporna blinkar 5 gånger för att bekräfta borttagning av matchning.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)5,2 cm
Djup (cm)2,6 cm
Effekt (Watt)1-200W LED
Spänning (Volt)230V AC
Garanti2 år

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.