• −25%

Uno Bordslampa Mässing

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
26-361

746 kr 995 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Uno är en elegant bordslampa, från välkända Markslöjd, med fot i mässingsfärgad metall kombinerat med en opalvit glaskupa. 

Denna bordslampa har en diameter på 15 cm och en ståtlig höjd på 60 cm. Uno blir en läcker inredningsdetalj oavsett om du placerar den på ditt sängbord intill sängen, i fönstret eller på ett sidobord. 

Uno bordslampa levereras komplett till dig med en 2 meter lång sladd med stickkontakt för vägguttag. Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på lampfoten. 

Ljuskälla i Halogen på 20W medföljer. Önskar du hellre använda dig av LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd så hittar du passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
15 cm
Höjd (cm)
60 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 20W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på lampa
Garanti
2 år
Produktfärg
Mässing/Vit
Färgkategori
Mässing/Guld
Ljuskälla
Medföljer
Material
Metall/Glas
Sockel
G9

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.