Milla Bordslampa Svart/Rök
  • −25%
Milla Bordslampa Svart/Rök

Milla Bordslampa Svart/Rök

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
25-550

599 kr 799 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Milla bordslampa, från PR Home, är en härlig bordslampa med stomme i mattsvart metall och kupa i rökfärgat glas. Milla bordslampa blir en stilren inredningsdetalj i ditt hem, oavsett i vilket rum du väljer att placera den! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
22 cm
Höjd (cm)
28 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 25W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Energiklass
A++ - E
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
E14

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne.