Kampanj! Posh Bordslampa Krom/Vit Större

Posh Bordslampa Krom/Vit

23-116

Ny

Rabatten slutar om:

798 kr

inkl moms

998 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Vackra Posh bordslampa, från Aneta Belysning, är en stilren bordslampa med fot i blank, kromfärgad metall och oval lampskärm i vit textil. Lampskärmen är endast 18 cm djup vilket gör att denna bordslampa passar bra på smala fönsterkarmar men är lika vacker på sängbordet eller på ett sidobord. 

Med skärmen på har denna bordslampa en totalhöjd på 54 cm. Skärmen är 30 cm bred, 18 cm djup och 21 cm hög. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)54 cm
Djup (cm)18 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgKrom
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.