LED Blockljus Flamme Marble 7,5cm Grå
LED Blockljus Flamme Marble 7,5cm Grå
LED Blockljus Flamme Marble 7,5cm Grå
LED Blockljus Flamme Marble 7,5cm Grå
  • LED Blockljus Flamme Marble 7,5cm Grå
  • LED Blockljus Flamme Marble 7,5cm Grå
  • LED Blockljus Flamme Marble 7,5cm Grå

Flamme Marble Blockljus 7,5cm Grå

rating Inga omdömen
35-514

109 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Vackrare batteridrivna ljus än Flamme Marble, från Star Trading, får du leta efter! Detta stora värmeljus är i ett grått marmormönster och har en höjd på 7,5cm samt en diameter på 10cm. Med svart veke och en rund 3D-låga som nästintill ser ut som en riktig låga blir Flamme en mysig detalj i hemmet. Detta batteridrivna ljus lyser i ett mysigt varmvitt ljussken och lågan skiftar i ljusstyrka för att avge ett vackert och verklighetstroget intryck. Ljuset har inbyggd ljuskälla i LED vilket innebär att de drar väldigt lite ström och får därmed batterierna att hålla längre samt har LED-ljuskällan en extremt lång livslängd!

Flamme Marble har dessutom inbyggd timerfunktion, vilket innebär att du tänder ljuset en gång vid önskad tidpunkt. Ljuset lyser sedan i sex timmar och tänds igen vid samma tidpunkt dagen efter. Drivs av tre stycken AAA batterier och har en uppskattad batteritid på ca 200 timmar, beroende på hur högkvalitativa batterier du väljer att använda.

Batterier medföljer ej. Du finner passande förslag under "Tillbehör".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
10 cm
Höjd (cm)
7,5 cm
Effekt (Watt)
0,03W
Sockel
Ej utbytbar
Spänning (Volt)
4,5V DC
Strömbrytare
Integrerad
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Inbyggd LED
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
10000 h
Batterityp
AAA
Batteritid
200h
Timer
6 h på, 18 h av, repeterande
Antal lampor
1