Kampanj! Väggdimmer Star LED 0-200 VA Större

Väggdimmer Star LED 0-200 VA

24-341

Ny

Rabatten slutar om:

314 kr

inkl moms

369 kr

-15%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

En bra och prisvärd vriddimmer anpassad speciellt för LED! Kompatibel med de flesta dimbara LED lampor samt alla StarTradings dimbara produkter i vårt sortiment. Vrid för att dimra, tryck för att slå på och av ljuset.

Trappkoppling. Bakkantsdimmer (Trailing edge).

Passar även till Exxact ramar. Dock ej samma vita färgkod.

Klarar 1-200W LED, Glödlampor eller Halogenlampor.

Kräver ingen neutralledare.

Justeringskruvar för minsta nivå samt eventuellt flimmer.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)8,4 cm
Höjd (cm)8,4 cm
Djup (cm)4,5 cm
Effekt (Watt)Max 200W LED
UtomhusbrukNej
Garanti2 år

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.