Plug-In Dimmer Mood Vit
Plug-In Dimmer Mood Vit

Plug-In Dimmer Mood 3-24W LED Vit

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 2
21-953

299 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Funktionell Plug-In dimmer som placeras direkt i vägguttaget och gör att du kan justera ljusstyrkan dina bords- och/eller fönsterlampor efter eget önskemål! Denna dimmer har minne, vilket innebär att du kan ställa den på önskad ljusstyrka en gång, sen tända och släcka med strömbrytaren som finns på bordslampan. Lampan tänds då i den styrka du ställt in på dimmern.

Belastning: LED 3-24W, Halogen och glödljus Max 200W.

Till skillnad från Halogenlampor, är ljuskällor i LED inte alltid dimbara så kontrollera att ljuskällan är dimbar om du använder dig av LED. Denna dimmer är testad och fungerar bäst med dimbara ljuskällor från PR HOME.

Observera att alla dimbara LED-lampor inte är kompatibla med alla dimrar, det finns därför ingen garanti att denna dimmer fungerar vid användande av ljuskällor från andra fabrikat. Ljuskällan tar ingen skada av att bli testad, du kan dock uppleva fenomen som ljusflimmer, surrande ljud eller att den inte går att släcka helt. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Plug-In Dimmer Mood 3-24W LED Vit
rating 5 5 0.5
Den är jättebra och ganska nätt.
Plug-In Dimmer Mood 3-200W LED Vit
rating 5 5 0.5
Är jätte nöjd med dimmer. Den är tyst och motsvarar både beskrivningen och mina förväntningar.

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som har en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Längd/Bredd (cm)
5,5 cm
Höjd (cm)
10,5 cm
Djup (cm)
7 cm
Spänning (Volt)
230V AC
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Plast