Plug-In Dimmer Mood Svart
  • −25%
Plug-In Dimmer Mood Svart

Plug-In Dimmer Mood Svart

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
Rabatten slutar om:
21-952

149 kr 199 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Funktionell Plug-In dimmer som placeras direkt i vägguttaget och gör att du kan justera ljusstyrkan dina bords- och/eller fönsterlampor efter eget önskemål!

Väl anpassad för LED-lampor 3-200W. Till skillnad från Halogenlampor, är ljuskällor i LED inte alltid dimbara så kontrollera att ljuskällan är dimbar om du använder dig av LED. Denna dimmer är testad och fungerar bäst med dimbara ljuskällor från PR HOME.

Observera att alla dimbara LED-lampor inte är kompatibla med alla dimrar, det finns därför ingen garanti att denna dimmer fungerar vid användande av ljuskällor från andra fabrikat. Ljuskällan tar ingen skada av att bli testad, du kan dock uppleva fenomen som ljusflimmer, surrande ljud eller att den inte går att släcka helt. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Toppen!
rating 5 5 0.5
Mycket nöjd.

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Längd/Bredd (cm)
5,5 cm
Höjd (cm)
10,5 cm
Djup (cm)
7 cm
Effekt (Watt)
3-200W
Spänning (Volt)
230V AC
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Material
Plast