LED-dimmer 0-300W Vadsbo Större

LED-dimmer 0-300W Vadsbo

21-220

Ny

699 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Nyhet! Vriddimmern som klarar allt.

VD300 har ett byggdjup på endast 21mm och är utrustad med flera nya funktioner. Den passar även bra för montage i utanpåliggande ramar.

Med justerbar lägsta- och högsta dimmernivå är produkten anpassningsbar till alla armaturer. Kapslingen är slimmad för att underlätta montering. Den stora plinten förenklar installationen av upp till 2,5 mm2 ledare. Den nyutvecklade boost-funktionen hjälper trögstartade laster och undviker ”popcorneffekt”. Med självåterställande skydd vid eventuell kortslutning, överhettning och överlast är VD300 nästintill oförstörbar vid korrekt installation. Dessutom är utseendet stilrent och passar alla moderna hem i dag. Levereras självklart komplett med ramar anpassade mot Exxact, Elko och Gira. Och du, ingen nolla behövs!

LED-dimmer VD300 är framtagen för elektroniska transformatorer, 230V halogen, glödlampor och LED upp till 300VA. Mineffekt 1VA. Med trappfunktion. Säljs komplett med centrumplattor och vred anpassade till Exxact, Elko och Gira. Med självåterställande skydd för kortslutning, överhettning och överlast. Med transientskydd upp till 2kV.

• Flimmerfri dimring!
• Ingen nolla behövs
• Stegpotentiometer  
• Justerbar minsta dimmernivå  
• Justerbar högsta dimmernivå/antiflimmer vred  
• Med Boostfunktion – För trögstartade laster och för att undvika ”popcorn effekt”  
• Med stora plintar för 2,5mm2 ledare  
• Komplett med ramar anpassade mot Exxakt, Elko och Gira

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)8,7 cm
Höjd (cm)8,7 cm
Djup (cm)4,3 cm
Inbyggnadsdjup (mm)21mm
Effekt (Watt)0-300VA
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit

Vadsbo

Vadsbo utvecklar, tillverkar och säljer produkter för kraftförsörjning, strömförsörjning och strömreglering. I vårt sortiment från Vadsbo hittar du transformatorer och dimrar av högsta kvalitet och som kan vara till hjälp för dig då du ska byta ut dina gamla Halogen-lampor till LED-lampor. Dessa produkter är avsedda för LED och klarar den låga belastning som LED avger. Vadsbo har ett väldigt stort sortiment och vi har endast lagt upp en bråkdel på vår hemsida, saknar du något så tveka inte att kontakta oss på kundtjanst@ljustema.se eller via telefon 042-72 224.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.