Sladdimmer Större

Sladdimmer LED 4-60W

Ny

299 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Sladdimmer LED 4-60W 

Beskrivning

En sladdimmer som man monterar på inomhusarmaturer där dimmerkompatibla LED-ljuskällor används.

Välj mellan färgerna vit och svart.

Användning: Till/från tryck snabbt (kortare än en sekund) på tryckknappen. Min/max håll in tryckknappen för att ändra dimringen från ljusare till mörkare och vice versa vid nästa tryckning. Sladdimmern har minne för senaste inställning. Minnet behålls även om stickproppen dras ur.

Min-/maxbelastning 10–150 W (glödljus) .11–75 W CFL (max 4 lampor) (lågenergilampor) 4–60 W LED (max 4 lampor).

Specifikationer

Bredd3cm
Höjd9,6cm
Djup2,8 cm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Spänning (Volt)230V AC

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.