Ceola Vas 21cm Vit
  • −24%

PRISMATCHAD

Ceola Vas 21cm Vit

Ceola Vas 21cm Vit

rating Inga omdömen
Denna produkt är prismatchad
52-774

303 kr 399 kr −24%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Diameter (cm)
11 cm
Höjd (cm)
21 cm
Garanti
2 år
Material
Keramik

Vackra Ceola vas från Blomus är designad av Frederike Martens. Vasens smala öppning är idealisk för att framhäva en enkel långstammad blomma eller kvist. Vasen är tillverkad i glaserad keramik som och har en viss strävhet vilket ger varje vas ett unikt utseende. Vasen finns i olika storlekar och är lika fin ensam som i grupp. Denna vas bär färgen vit.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Diameter (cm)
11 cm
Höjd (cm)
21 cm
Garanti
2 år
Material
Keramik