Flamme Värmeljus med timer 2-Pack

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
26-464

49 kr

(inkl. moms)

Tillfälligt slut i Lager
2019-12-28

Liknande produkter

Meddela mig när produkten är tillgänglig

Mer verklighetstrogna batteridrivna ljus än Flamme, från Star Trading, får du leta efter! Dessa fina antikljus är vita, har en svart veke och en rund 3D-låga som nästintill ser ut som en riktig låga. Dessa batteridrivna ljus lyser i ett mysigt varmvitt ljussken och lågan skiftar i ljusstyrka för att avge ett vackert och verklighetstroget intryck. Ljusen har inbyggd ljuskälla i LED vilket innebär att de drar väldigt lite ström och får därmed batterierna att hålla längre samt har LED-ljuskällan en extremt lång livslängd! 

Flamme batteridrivna värmeljus har dessutom inbyggd timerfunktion, vilket innebär att du tänder ljusen en gång vid önskad tidpunkt. Ljusen lyser sedan i sex timmar och tänds igen vid samma tidpunkt dagen efter. 

2 batterier CR2032 ingår. Uppskattad batteritid är ca 80 timmar.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Flamme Värmeljus med timer 2-Pack
rating 5 5 0.5
Helt underbara. De lyser så fint varje dag å ser verkligen ut som äkta värmeljus. \r\nRekommenderar dem till alla.
Diameter (cm)
3,8 cm
Höjd (cm)
5 cm
Effekt (Watt)
0,3W
Spänning (Volt)
3V DC
Strömbrytare
Integrerad
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Ingår
Sockel
Ej utbytbar
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
10000 h
Batterityp
CR2032
Batteritid
80 h
Timer
6 h på, 18 h av, repeterande

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading!