Batteridriven Garderobslampa LED med rörelse och skymningssensor Större

Batteridriven Garderobslampa LED med rörelse och skymningssensor

12-876

Ny

159 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Batteridriven Garderobslampa LED med rörelse- och skymningssensor

Beskrivning

Snygg och diskret garderobslampa i LED med både rörelse- och skymningssensor. Detta innebär att lampan tänds och släcks automatiskt vid rörelse i mörker. Önskar du inte använda denna funktion kan du istället välja att sköta tändning och släckning enkelt med on/off-knappen. 

Detta är en väldigt praktiskt lampa för garderober och utrymmen där man inte har tillgång till el! Passar även utmärkt i klädkammaren, städskrubben, husvagnen - användningsområdena är oändliga!  Garderobslampan har inbyggda LED-dioder för lång livslängd (25.000 timmar) och låg energiförbrukning vilket innebär lång batteritid. 

Garderobslampan monterar du enkelt upp genom att skruva upp vägg/takfästet med medföljande skruv och sedan trycka och vrida fast lampan på fästet.  

Lampan har tändtid 0s (instant) och drivs med 3st AAA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp Till" ovan.

Specifikationer

Bredd35mm
Höjd190mm
Djup16 mm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,36W
LjuskällaInbyggd LED
Livslängd25000 h
Färgtemperatur (Kelvin)2900K
Ljusflöde (Lumen)12 lm
SensorSkymning+Rörelsesensor
BatteritypAAA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.