Stilrena Flynn vägglampa från Aneta som är den perfekta lampan bredvid sängen eller vid sminkbordet för en snygg look. Kommer i fyra snygga färger, välj mellan matt svart, krom, mässing, koppar. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt topp resultat! Välj mellan dimbara eller icke-dimbara - se under fliken "Köp till" 

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 
Längd/Bredd (cm)
7 cm
Höjd (cm)
15 cm
Djup (cm)
20 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
Max 60W
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Färgkategori
Krom
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27