Kampanj! Ny Jay Bord/Vägglampa Större

Jay Bord/Vägglampa

26-309

Ny

Rabatten slutar om:

591 kr

inkl moms

695 kr

-15%

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/09/06

Mer information

Moderna Jay, från välkända Markslöjd, är en lampa med stomme i svart metall kombinerat med en glaskupa i opalvitt glas. Välj själv om du önskar ha den liggande som en bordslampa eller hängande som en vägglampa.

Den vita glasgloben släpper genom ett vackert ljussken och Jay blir en stilren inredningsdetalj, oavsett om du har den som bordslampa eller som vägglampa. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)15 cm
Höjd (cm)36 cm
Djup (cm)17 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 25W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.