• −25%

Jay Bord/Vägglampa

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
26-309

521 kr 695 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Moderna Jay, från välkända Markslöjd, är en lampa med stomme i svart metall kombinerat med en glaskupa i opalvitt glas. Välj själv om du önskar ha den liggande som en bordslampa eller hängande som en vägglampa.

Den vita glasgloben släpper genom ett vackert ljussken och Jay blir en stilren inredningsdetalj, oavsett om du har den som bordslampa eller som vägglampa. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
15 cm
Höjd (cm)
36 cm
Djup (cm)
17 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
Max 25W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall/Glas
Sockel
E14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf.