Ny Sicily Vägglampa Större

Sicily Vägglampa

24-021

Ny

995 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/05/22

Mer information

Vägglampan Sicily är designad av Joakim Thedin för välkända varumärket Markslöjd. Detta är en stilren vägglampa med stomme i kromfärgad metall och kupa i klarglas. 

Väggfästet monteras genom att skruvas upp på väggen, denna vägglampa har ett djup på 42 cm. Glaskupan har en diameter på 20 cm. Sicily levereras med sladd och stickkontakt för vägguttag, tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på sladden. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)22 cm
Höjd (cm)47 cm
Djup (cm)42 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgKrom
FärgkategoriKrom
Färg på sladdTransparent
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.