Buddy Vägglampa Stål Större

Buddy Vägglampa Stål

23-367

Ny

749 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Buddy vägglampa, från välkända Markslöjd, är en enkel vägglampa med stomme i stålfärgad metall kombinerat med en glasglob i opalvitt glas. 

Placera Buddy på väggen intill sängen eller vid favoritfåtöljen och få en snygg och funktionell vägglampa i ditt hem! Lampan är svängbar när den sitter på väggen så att du enkelt kan justera armen och rikta ljuset efter önskemål och behov.

Ljuskälla i Halogen medföljer. Önskar du hellre använda dig av en ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd så hittar du passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Höjd (cm)41 cm
Djup (cm)40 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 18W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgStål
FärgkategoriGrå
Färg på sladdVit
LjuskällaMedföljer (Halogen)
MaterialMetall
SockelG9

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.