Bloomsbury Vägglampa Antik/Vit Större

Bloomsbury Vägglampa Antik/Vit

22-094

Ny

489 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Bloomsbury vägglampa är en vägglampa i härlig antikstil, från Markslöjd. Med fäste i antikfärgad metall med vackra detaljer kombinerat med en vit textilskärm är Bloomsbury redan en modern klassiker! Textilskärmen släpper genom ett behagligt ljusflöde och hjälper dig att skapa en mysig stämning i ditt hem, oavsett vilket rum du placerar den i. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)17 cm
Höjd (cm)32 cm
Djup (cm)27 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgAntik
FärgkategoriBrun
Färg på sladdTransparent
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE14

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.