Armour Vägglampa Svart Större

Armour Vägglampa Svart

22-074

Ny

1 195 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Stilrena Armour vägglampa, från välkända Markslöjd, är en modern vägglampa gjord helt i svartlackerad metall. Med sin industriella design och utförande i högsta kvalitet är Armour en riktigt snygg vägglampa för det moderna hemmet! Tänder och släcker gör du enkelt på strömbrytaren som är placerad på väggfästet och då även lampskärmen är gjord i metall får du en härlig ljusspridning uppåt och nedåt. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)30 cm
Höjd (cm)37 cm
Djup (cm)15 cm
Sladdlängd (m)2 m
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
Färg på sladdTransparent
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.