Hero Vägglampa Svart/Mässing Större

Hero Vägglampa Svart/Mässing

21-986

Ny

3 245 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Ståtliga Hero från välkända By Rydéns, finns nu äntligen som vägglampa. Med sin stomme i svartlackerad metall kombinerat med vackra detaljer i lättslipad mässing och sin originella design blir Hero vägglampa, utan tvekan, en riktig blickfångare i ditt hem!  

Vägglampan har sladd med strömbrytare och stickkontakt för vägguttag. Denna sladd går att ta bort om du önskar använda lampan för fast installation. Blanda och kombinera gärna ljuskällor i olika storlekar (80,95 och 125 mm) för ett riktigt toppresultat.

Ljuskällor säljes separat, till denna vägglampa behöver du tolv stycken. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)72 cm
Djup (cm)12 cm
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)12xMax 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Mässing
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Toppen
Karl Adam Thomas G. - 2018/11/19Snabb och bra leverans med bra pris - nöjd med prod
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.