Walldorf Vägglampa Vit

rating Inga omdömen
21-071

595 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Walldorf vägglampa, från Just Light, är en snygg och funktionell vägglampa med förvaringsmöjlighet. Walldorf vägglampa är gjord i vitlackerad metall med lamphållare i mässingsfärgad metall med plats för en dekorativ ljuskälla med E27-sockel. 

Placera Walldorf på väggen i din hall eller på väggen intill sängen och få en riktigt modern, stilren och funktionell vägglampa. Den slutgiltiga finishen bestämmer du själv och kan varieras i oändlighet, beroende på vilken ljuskälla du väljer. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Just Light

Just Light är ett systervarumärke till välkända Globen Lighting. Just Light erbjuder både ett modernt och klassiskt utbud av lampor som är prismässigt tilltalande och som håller över tiden. I Just Lights sortiment finner du bordslampor, golvlampor, vägglampor, och taklampor som passar i alla hem, oavsett vilken inredningsstil du har.

Längd/Bredd (cm)
30 cm
Höjd (cm)
13 cm
Djup (cm)
15 cm
Sladdlängd (m)
2 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27