Life Vägglampa 70 Större

Life Vägglampa 70

20-716

Ny

1 595 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Life Vägglampa 70

Sofia Wistam designande "Life" vägglampa som en hyllning till vår existens. Life vägglampa är en symbol av styrka, kärlek och passion. Designen är inspirerad av en EKG-kurva. Som ett slående hjärta som påminner oss om hur värdefullt livet är och att varje sekund räknas.

Lampan sprider ett behagligt, indirekt ljussken och skapar en häftig ljuseffekt på din vägg. Passar utmärkt som en fin dekoration, för en extra touch i de flesta rum i hemmet. 

Specifikationer

Bredd70 cm
Höjd44,5 cm
Djup5 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)9W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaInbyggd LED
MaterialAluminium
DimbarNej
Färgtemperatur (Kelvin)3000K
Ljusflöde (Lumen)450 lm
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.