Johanna Vägglampa Större

Johanna Vägglampa

Ny

795 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina Johanna vägglampa, ingår i en serie från välkända Aneta Belysning, är en klassiskt vacker vägglampa med stomme i metall och detaljer i klar akryl. Denna stomme kombinerat med en stilren vit textilskärm gör att Johanna passar i hemmets alla rum! Den fina lampskärmen släpper genom ett mysigt ljusflöde och gör att vägglampan gör sig lika bra i sovrummet sidan om sängen som i hallen eller i vardagsrummet. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)20 cm
Höjd (cm)35 cm
Djup (cm)22 cm
Specialmått (cm)20 cm (skärm)
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Akryl/Textil
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.