Exit Vägglampa Sidus 37cm Större

Exit Vägglampa Sidus 37cm

20-503

Ny

599 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Exit vägglampa från Svenska Belid är en unik och annorlunda armatur i opalglas som placeras på väggen. Med olika dekorglas är exit perfekt för en hall eller ett vardagsrum där man behöver lite extra belysning. 

Ljuskälla ingår ej, men finns att köpa till under fliken "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)23 cm
Höjd (cm)37 cm
Effekt (Watt)Max 60W
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
DimbarNej
SockelE27
Spridningsvinkel360°

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.