Kampanj! Exit Vägglampa Valeria 45cm Större

Exit Vägglampa Valeria 45cm

20-492

Ny

Rabatten slutar om:

674 kr

inkl moms

899 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Exit vägglampa från Svenska Belid är en unik och annorlunda armatur i matt glas som placeras på väggen. Med olika dekorglas är exit perfekt för en hall eller ett vardagsrum där man behöver lite extra belysning. 

Ljuskälla ingår ej, till denna vägglampa behöver du två stycken. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)18 cm
Höjd (cm)45 cm
Effekt (Watt)2xMax 60W
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas
DimbarNej
SockelE27
Spridningsvinkel360°

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.