Shelfie Vägglampa Större

Shelfie Vägglampa

Ny

1 375 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Superfina och moderna vägglampan Shelfie är ritad med grafiskt uttryck i matt metall.

En vägglampa som är både dekorativ och praktiskt och med medföljande upphängningsanordning. Lampan tänder och släcker du enkelt på strömbytaren som sitter på den snygga, tvinnade textilkabeln. 

Ljuskälla säljes separat. Till denna vägglampa rekommenderar vi en dekorativ ljuskälla för bästa resultat. Tänk på att välja en ljuskälla som är max 100 mm i diameter för att den ska få plats i armaturen. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)45 cm
Höjd (cm)30 cm
Djup (cm)14 cm
Sladdlängd (m)3 m
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.