Bore II Vägglampa
Bore II Vägglampa
Bore II Vägglampa
  • Bore II Vägglampa
  • Bore II Vägglampa

Bore II Vägglampa

rating Inga omdömen
19-292-S

1 495 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina vägglampan Bore II från Malmbergs är en stilren och enkel vägglampa gjord av aluminium och härdat klarglas. Placera Bore II på din fasad utanför ytterdörren, på garageväggen eller på en mur och låt den lysa upp och hjälpa dig att skapa en fint upplyst utemiljö! 

Ljuskälla säljes separat, denna armatur behöver två stycken. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Vi vill tipsa om att använda en ljuskälla med inbyggd skymningssensor och/eller rörelsesensor och låt lampan själv sköta tändning och släckning! Se passande förslag under "Köp Till".

Bore II ingår i en serie och finns i flera olika modeller och utförande. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
14 cm
Höjd (cm)
40 cm
Djup (cm)
16 cm
Effekt (Watt)
2xMax 15W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP54
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Aluminium/Glas
Sockel
E27

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning.