Terang Vägglampa LED Större

Terang Vägglampa LED

Ny

1 095 kr

inkl moms

Leverans inom 3-10 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Stilren och snygg vägglampa med en inbjudande design som passar perfekt att ha flera i en rad som lyser upp längst fasaden.

Vägglampan är tillverkad av aluminium och polykarbonat och finns i fyra olika färger, välj mellan, silvergrå, antracit, rostfärgad och vit.

Specifikationer

Effekt (Watt)11W
ProduktfärgAluminium/Polykarbonat
FärgkategoriSilver
LjuskällaInbyggd LED

SLV by Bellalite

Bellalite erbjuder lampor och belysning för offentlig miljö och privata hem. I vårt stora sortiment från Bellalite hittar du allt från skensystem (både 1-fas och 3-fas), taklampor och bordslampor till utomhusbelysning. Designen är alltid modern och stilren med utförande av högsta kvalitet. Som del av varumärket Bellalite finns även Big Black som erbjuder proffsbelysning till scen så som teater, event och show. Saknar du något i vårt sortiment så tveka inte kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@ljustema.se eller via telefon 042-72 224.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.