Kampanj! Torino Halvmånelampa Rostfri Stor Större

Torino Halvmånelampa Rostfri Stor

14-657

Ny

597 kr

inkl moms

995 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Torino vägglampa, från välkända Konstsmide, är en klassiskt snygg vägglampa för utomhusbruk. Torino gör sig utmärkt på fasad, murar och staket och avger en vacker ljusspridning nedåt genom ett lättfrostat akrylglas på undersidan. Torino monteras enkelt på önskat underlag då den har nyckelhålsupphäng för att fästa skruvar samt kabelgenomföring på baksidan.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)28 cm
Höjd (cm)14 cm
Djup (cm)14 cm
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
KapslingsklassIP23
Garanti2 år
ProduktfärgRostfri
FärgkategoriSilver
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Akryl
SockelE27

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.