Soleil Plafond / Vägglampa Mässing Större

Soleil Plafond / Vägglampa Mässing

22-743

Ny

1 745 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Vackra Soleil, från Globen Lighting, har en design inspirerad av solen och har stomme i mässingsfärgad metall kombinerat med kupa i opalvitt glas. Denna skönhet går att placera både på vägg och i tak. 

Lampan har medföljande sladd med stickkontakt för vägguttag med strömbrytare men funkar också för fast installation.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter56 cm
Djup11 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 28W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgMässing
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelG9
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningFast Installation
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.