Orbit Vägglampa Guld Större

Orbit Vägglampa Guld

22-720

Ny

1 245 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Orbit vägglampa, från Globen Lighting, är en vägglampa i metall med en finish likt bladguld. Detta gör att ytan blir vackert rustik och ger lampan en härlig karaktär. 

Då ljuskällan placeras mellan de två metallplattorna får du en fin och indirekt ljusbild vilket resulterar i ett mysigt och behagligt ljussken. Placera Orbit vägglampa i vardagsrummet eller skapa en välkomnande stämning i hallen med denna härliga vägglampa! 

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter30 cm
Djup15 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgGuld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.